Az Xbox minihűtő után jöhet az Xbox Series S ihlette kenyérpirító

zddct52yvmm75pkx8tbgcs.jpg

Az Xbox Series X-ről mintázott minihűtő után a Microsoft egy újabb konzolt hoz el a konyhánkba, ezúttal a kistestvérből, az Xbox Series S-ből kapunk egy kenyérpirítót, emellett számos egyéb kiegészítő, Xbox és Halo témájú termék fogja majd elárasztani a piacot.

A francia XboxSquad jóvoltából került ki a netre pár kép az Xbox Series S kenyérpirítóból, ami elsőre akár áprilisi tréfának is tűnhetne, de ismerve a redmondiak humorérzékét, biztosak lehetünk abban, hogy a konyhánkban is meg fog hamarosan jelenni pirítós formájában a kisebbik Xbox. Már volt egy hasonló termékük, az Xbox Series X minihűtő, úgy tűnik, hogy a Microsoft teljes mellszélességgel beleállt a mémbe.

Emellett úgy tűnik, hogy a kenyérpirító nem fog magányosan árválkodni a konyhapulton, egy egész sor Xboxos termék érkezése várható. Asztali lámpa, szerszámosláda, xboxos egérpadok, sörnyitó, toll- és ceruzatartó, tányér- és bögrekészlet egyaránt érkezni fog, 60 euróért pedig az Xbox Series S kenyérpirítót is beszerezhetjük.

A konyhai kisgép egyszerre két szelet kenyeret tud aranybarnára sütni, háromféle módon tudunk benne pirítóst készíteni, emellett azt is állíthatjuk, hogy mennyire süsse meg a kenyeret a gép. Sajnos arról nincsenek információk, hogy az Xbox logót is belesüti-e a kenyérbe a kenyérpirító, kihagyott ziccer lenne, ha nem. Az  Xbox Series S ihlette kenyérpirítót az alábbi linkre kattintva tudjátok előrendelni.

243093_orig_seriess.jpg